ELMGREN: ”Alltid kul att spela mot Helsingborg”

Årets första hemmamatch för HC Dalen som idag tar emot Helsingborg HC. David Elmgren har hittat storformen och var en bidragande faktor till dalens vinst mot Halmstad senast. Nu står Helsingborg för motståndet och Dalens målvakt är redo.
-Alltid kul att spela mot Helsingborg de är luriga att möta så gäller att vara med direkt från start.

Årets första hemmamatch när HC Dalen idag tar emot Helsingborg i Skandiamäklarna Center. Dalen kommer med en vinst i ryggen när man på bortais besegrade Halmstad Hammers med 2-3. En fin start på Hockeyettan Södra Vår för Norrahammarslaget. Jonathan Tholander gjorde comeback och firade detta genom att göra mål. Även Helsingborg kommer med en vinst i ryggen då laget besegrade Tyringe, dock på övertid.

-Kul att vara tillbaka och skönt att göra mål i comebacken men klart att det kändes lite ringrostigt och det finns en del att jobba på. Jag tycker vi gjorde en bra andra och tredjeperiod och spelade ett väldigt bra försvarsspel. En skön och viktig vinst, sa Jonathan Tholander till jkpghockey.com efter matchen mot Halmstad.

Storspelande David Elmgren

En bidragande faktor till att Dalen lyckades vinna mot Halmstad var storspel av Dalens målvakt David Elmgren som hittat formen under julledigheten. I skrivandets stund så är det fortfarande oklart om det blir David eller Adam som får förtroendet i dagens match mot Helsingborg, en kul match att spela enligt Elmgren som berättar om vad han gjort för att steppa upp spelet.

-Det ska bli kul att kicka igång det nya året med match och Helsingborg är alltid roligt att spela mot. Jag har tränat en hel del på grunderna och varit noggrann med detaljerna på varje träning. Det är mycket småsaker som jag lagt tid vid och försökt förbättra. Det gäller att fortsatt vara lugn i spelet speciellt mot Helsingborg. Dem är alltid luriga att möta och vassa när de anfaller det gäller att vara med direkt, säger David Elmgren till jkpghockey.com