SIGNERAT FRANSSON: ”En eloge för tålamodet”

Håkan Fransson tycker till om dagens match mot Rögle, ställer sig frågan vem som ska ställas utanför när Önerud är tillbaka och ger en eloge till sportcheferna.

HV gör en klockren bortamatch i 60 minuter mot ett starkt Rögle. Stabilt försvarsspel, precisa första pass och tyngd i anfallszon var HV:s signum idag. Vi har just nu fyra tunga och välkomponerade enheter och ska sanningen fram så är backspelet mycket mer stabilt när vi spelar på sex backar. Kul att se Thörnberg första halvan av matchen. Jäklar va stryk han tog och va jobbig han är att möta. Han mattades lite allt efter som men när han är på topp kommer han bli oerhört nyttig.

Vem ska ställas utanför?

Jag ställer mig frågan, vem ska stå utanför truppen på torsdag när Önerud är tillbaka?? Måste även skicka ett stort hjärta till Felix Sandström som tar andra spaden på ett mycket professionellt sätt och när han får chansen är han grymt bra. Vi har två förstemålvakter nu. En mycket viktig detalj när det drar ihop sig. Luleå och Skellefteå nästa vecka. Kan inte bärga mig. Vill också skicka en stor jäkla eloge till Johan Hult och Johan Snöret Davidsson som med fingertoppskänsla och stort tålamod värvat riktigt bra och skickat förtroende till hela spelartruppen.

Inga panikbeslut när det gick som tyngst. Det skapade den trygghet som laget behövde. Så tar sig en klubb med tro och trygghet sig ur en kris. Ändå är jag ganska säker på att det kommer en back som stärker upp den här truppen ännu mer.

-Håkan