PER GUSTAFSSON: ”En positiv känsla inför dagens viktiga match”

HC Dalen tar idag emot tabelljumbon Halmstad Hammers i SkandiaMäklarna Center. Dalen är på jakt efter en vinst efter fyra raka förluster.

Tufft möte väntar i SkandiaMäklarna Center när HC Dalen idag tar emot tabelljumbon Halmstad Hammers. Det har gått tungt för Dalen som haft fyra raka förlustmatcher och matcherna mot de lägre placerade lagen har varit lite av ett problem.

-Det kommer bli en tuff och svår match, Halmstad kan bara gå ut och köra och har allt att vinna. Så tabellpositionen säger egentligen ingenting, säger Kevin Karlsson inför dagens match.

”Känslan är god”

Varje match är viktig för att Dalen ska hålla sig kvar i toppen av tabellen. Efter att ha förlorat fyra raka matcher så är det ett allvarligt läge i tabellen, med endast tre poäng ner till Mörrum på en sjätteplats som ligger under strecket. 

-Vi gjorde bästa matchen mot Mörrum borta och jag har en positiv känsla inför dagens match. Vi har tränat på bra nu mot slutet så det ska bli kul att spela igen. Vi har en nästintill full trupp men det är ett frågetecken kring Joel Werner som igår fick ett skott på hakan. Vi vet inte om det är en fraktur eller inte, säger Per Gustafsson till jkpghockey.com