HOCKEYETTAN: Toppmöte väntar HC Dalen

Toppmöte väntar i Skandiamäklarna Center när HC Dalen idag tar emot serieledarna Nybro Vikings. Gästerna kommer med fullt manskap och för Dalen gäller det att vinna för ha en chans på playoff.

HC Dalen mot serieledarna i Skandiamäklarna Center. Nybro leder serien på 29 poäng medan HC Dalen huserar på en tredjeplats med 18 inkasserade poäng. För Dalen gäller det att i praktiken vinna varje match för att ha en ärlig chans på att ta sig till playoff. Båda lagen kommer med varsin vinst i ryggen, Dalen vann mot Helsingborg och Nybro vann övertygande mot Tyringe.

Nybro Vikings kommer med tre backpar, två målvakter och fyra kedjor, ett komplett lag som ser dagens möte som en tuff och svår match:

-Det väntar en tuff bortamatch mot HC Dalen där vi har alla möjligheter att få med oss ett bra resultat hem. Vi måste fortsätta att vara ödmjuka och spela som ett lag. Vi har en grym energi i laget som vi ska utnyttja och hoppas att det ger oss tre poäng. Stort tack till publiken som hjälpte oss till tre poäng mot Tyringe senast, säger Nybros tränare Nicklas Vikström, till klubbens hemsida.

Pelle Gustafsson vill se tålamod

Efter en tuff tid så har HC Dalen börjat hitta tillbaka till vinnarspåret. Segern nere i Helsingborg var viktig både för tabelläget men även för självförtroendet. Läget inför dagens toppmöte ser bra ut och Dalens tränare Pelle Gustafsson trycker på några viktiga punkter.

-Det ser bra ut, vi kommer fortsätta att trycka på tålamod och diciplinen till dagens match mot Nybro, skriver Pelle Gustafsson till jkpghockey.com