Wännström uppges vara på väg till SHL-konkurrent

Det är lite av ett mysterium kring Sebastian Wännström som trots fin statistik får begränsat med speltid i HV71. Nu uppges han vara på väg till SHL-konkurrenten.

De två senaste matcherna har Sebastian Wännström stått uppsatt som extraforward i HV71. Speltiden har varit begränsad och han har inte fått förtroendet av varken Johan Lindbom eller Stephan ”Lillis” Lundh. Tuff konkurrens om platserna uppges vara anledningen till varför Sebastian Wännström fått stå åt sidan och fått begränsad med istid.

Bäst +/- statistik

Sebastian Wännström ligger sjua i den interna poängligan med 15 poäng. Och på en delad förstaplats i +/- statistiken tillsammans med Mattias Tedenby på +9. Sen hittar vi honom först på plats 19 i laget baserat på istid. Wännström har flyttats om en hel del mellan olika femmor de gånger han har fått spela men trots statistiken så är speltiden begränsad.

Uppges lämna för SHL-konkurrent

Med begränsad speltid i HV71 så är det inte en optimal situation för Wännström att ta nästa steg i karriären. Samtidigt så visar statistiken att han har vad som krävs och det föder såklart ett intresse hos andra klubbar att signa honom. Uppgifter till jkpghockey.com säger att Sebastian Wännström som har utgående kontrakt med HV71. Lämnar HV71 efter säsongen för en flytt tillbaka hem till Gävle och för spel med Brynäs. En klubb som han tillhört större delen av karriären. Ett miljöombyte som kanske kan få Wännströms karriär att ta fart igen.